Föreläsning i Musikteori!

Mitt mål är att sprida och förenkla förståelsen för musikteori. Under mina föreläsningar går jag igenom matematiken bakom musik. Jag visar enkla knep och genvägar till hur man kan använda kvintcirkeln för att svara på nästan alla musikteoretiska frågor! 

 

Jag erbjuder två typer av föreläsningspaket

1. Ett allmänt paket där jag går igenom:

  • Skalor
  • Ackord
  • Tonarter
  • Kvintcirkeln

Bonus: Notläsning

2. Ett fördjupningspaket där jag fördjupar mig i ett av ämnena:

  • Skalor
  • Ackord
  • Tonarter
  • Kvintcirkeln
  • Notläsning

Det går även bra att kombinera föreläsningen med en workshop! Se då: Workshop i Musikteori! 

 

Intresserad av att boka? 

Skriv till boka@lmn.center eller ring till 070-112 06 94 för mer information! 

 

Pin It on Pinterest